Firma GAVROCHE a fost infiintata in anul 2001 avand ca obiect de activitate : spalarea si calcarea rufelor. La inceput a fost o idee indrazneata a unor persoane creative si ambitioase. Indrazneala le-a fost rasplatita repede, deoarece aradenii au fost receptivi la acest nou concept.

In scurt timp GAVROCHE  a devenit un brand cunoscut in oras si tot mai multi oameni au apelat la serviciile noastre. In 2004 a avut loc o schimbare majora in cadrul firmei iar de rezultatele acestei schimbari au beneficiat clientii nostri: timp mai scurt de executare a comenzilor, rezultate excelente atat la spalat cat si la calcat, oferte speciale, materiale promotionale, toate acestea datorandu-se  tehnologiei avansate pe care o utilizam, partenerilor puternici pe care ii avem si atentiei deosebite pe care o acordam fiecarui client in parte.

Astazi GAVROCHE va sta la dispozitie cu servicii de o calitate ireprosabila, cei mai buni detergenti si solutii pentru pete, utilaje performante, personal instruit, care impreuna va vor convinge ca timpul pe care il alocati dumneavoastra acasa pentru spalarea si calcarea rufelor nu va putea fi comparat cu timpul nostru de lucru. Toate acestea se datoreaza faptului ca noi am conceput un sistem menit sa va convinga de eficienta serviciilor noastre si de faptul ca va puteti dedica timpul liber unor alte activitati care va aduc satisfactii in timp ce noi le oferim rufelor dumneavoastra un tratament special, asingurandu-le o viata cat mai lunga.

Nu numai timpul este castigul dumneavoastra dar si economia utilitatilor.Pe langa acestea noi venim in ajutor si cu spalarea si uscarea paturilor , plapumelor si perinilor intr-un timp foarte scurt (DOAR 3 ORE).